Nätverksträffar

Agenda


Okt
24
ons
Nätverksträff på skydd @ mässvägen 1
Okt 24 kl. 10:30 – 14:30

VÄLKOMMEN TILL SÄKFORUMS NÄTVERKSTRÄFF PÅ SKYDD 2018 DEN 24 OKTOBER PÅ STOCKHOLMSMÄSSAN I ÄLVSJÖ! 

Som medlem i SäkForum deltar du kostnadsfritt på två spännande föreläsningar i samband med Skydd 2018. Vi kommer att hålla till i en lokal som heter K13.

10:30-12:00     Säkerhetsskydd

Martin Waern, Scandinavian Risk Solutions, beskriver vad säkerhetsskydd är och vad den nya lagen kommer att innebära

12:00:12:45      Lunch (ingår)

13:00.14:30      Dagens andra föreläsning

”Informationspåverkan, cyberhot och virtuell makt, hur påverkas du, din organisation och dina marknader” med Hanna Linderstål VD Earhart business protection agency.

Hanna har mer än 20 års erfarenhet av riskhantering, digital kommunikation, cyber- och Informationssäkerhet. Idag är Hanna VD för Earhart Business Protection Agency, företaget som utmanar de traditionella risk- och krishanterings traditionerna med metoder för att hantera informationspåverkan, en hybrid hotbild och att vara förberedd och möta riskerna i det uppkopplande samhället. Proaktivitet, riskkontroll och hotmedvetenhet är avgörande för att lyckas hantera samtida risker.

Hanna är även vice ordförande i Psyopsförbundet, hennes expertis omfattar informationspåverkan, desinformation, cyberhot och hybridhot.

De 25 första som anmäler sig får också var med på Skydds bankett (Club Skydd)  på kvällen UTAN EXTRA KOSTNAD!  Värdet är 1.112:-. Så först till kvarn gäller….  Och har du någon kollega som ännu ej är medlem så går det bra att bli det nu vilket innebär att man för 950:- dels kan vara med på föreläsningarna ovan och dels om man är snabb nog får vara med på banketten samt bli medlem i vår fina förening! Mer att läsa om oss finns på vår hemsida www.sakforum.se

Anmälan till vårt event gör du till roger.stolt@se.abb.comoch vi vill ha ditt svar senast 20 oktober.

Du måste ha biljett (gratis!)  till Skydd 2018 och det kan du beställa via denna länk

https://www.skydd.net/där du också kan läsa mer om mässan.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMNA!

Hälsar

Styrelsen i SäkForum